Aviso legal y Política de cookies

AVÍS LEGAL

En aquest espai, l’USUARI, podrà trobar tota la informació relativa als termes i condicions legals que defineixen les relacions entre els usuaris i nosaltres com a responsables d’aquesta web. Com a usuari, és important que coneguis aquests termes abans de continuar la teva navegació.

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

Les presents Condicions Generals regulen l’ús (incloent-hi el mer accés) de les pàgines de la web integrants del lloc web de www.andreacastaneda.com, inclosos els continguts i serveis posats a disposició en elles. Tota persona que accedeixi a la web, www.andreacastaneda.com (“Usuari”) accepta sotmetre’s a les Condicions Generals vigents a cada moment del portal www.andreacastaneda.com.

PROPIETAD INTEL·LECTUAL

Tots els continguts que es mostren en aquesta pàgina web i blog estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i industrial i són titularitat d’Andrea Castañeda Wyszkowski. No està permès l’alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública i posada a disposició sobre els continguts sense la prèvia autorització expressa d’Andrea Castañeda Wyszkowski.

LLICÈNCIES

Tot el contingut que es publica en aquesta web pertany als seus autors originals, aplicant les restriccions de llicència d’aquests. En el cas en el qual no existeixi un autor conegut, es recomana l’ús amb finalitats personals o educatius, no comercials. Andrea Castañeda Wyszkowski no es fa responsable de l’ús que puguin fer altres usuaris dels arxius.

PROTECCIÓ DE DADES

En compliment del que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades de caràcter personal són recaptats amb la finalitat de prestar-li adequadament els serveis que vostè ens sol·licita, així com per al compliment de les obligacions fiscals i legals derivades de la prestació d’aquest servei. Aquestes dades seran incorporades a un fitxer denominat USUARIS WEB la finalitat dels quals és Gestió i contacte amb els usuaris de la pàgina web d’andreacastaneda.com, per a l’enviament d’informació sol·licitada i posterior remissió de comunicacions comercials electròniques referents als nostres serveis i que es troba degudament inscrit en el Registre General de Protecció de Dades. Els destinataris d’aquesta informació només i exclusivament seran els treballadors d’andreacastaneda.com. andreacastaneda.com té implantades les mesures d’índole tècnica i organitzatives necessàries per garantir la seguretat, confidencialitat i integritat de les dades de caràcter personal que tracta. Finalment l’informem que pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en C/ Quevedo 9 3° 2a 08012 Barcelona i sota els termes previstos en la Llei Orgànica 15/99 i normativa de desenvolupament i pels procediments definits a aquest efecte per andreacastaneda.com.

VIGÈNCIA DE LES CONDICIONS

andreacastaneda.com es reserva el dret a modificar la present política de privadesa per adequar-la a les novetats legals o jurisprudencials. En dites suposades s’anunciaran en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica. La utilització dels meus serveis una vegada comunicat aquest canvi implicarà l’acceptació d’aquests.

MENORS D’EDAT

andreacastaneda.com dirigeix els seus serveis a usuaris majors de 18 anys. Els menors d’aquesta edat no estan autoritzats a utilitzar els nostres serveis i no hi hauran de, per tant, enviar-nos les seves dades personals.

COMPROMISOS I OBLIGACIONS DELS USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb andreacastaneda.com. D’aquesta forma, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic. Queda prohibit l’ús de la web, amb finalitats il·lícites o lesius, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web. Respecte dels continguts d’aquesta web, es prohibeix: -La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, tret que es compti amb l’autorització dels seus legítims titulars; -Qualsevol vulneració dels drets del prestador o dels legítims titulars; -La seva utilització per a finalitats comercials o publicitaris. En la utilització de la web andreacastaneda.com, l’Usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de andreacastaneda.com o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal www.andreacastaneda.com o que impedís, de qualsevol forma, la normal utilització de la web. No obstant això, l’Usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics en Internet no són enterament fiables i que, per tant andreacastaneda.com no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en aquests.

MESURES DE SEGURETAT

Les dades personals comunicats per l’usuari a andreacastaneda.com poden ser emmagatzemats en bases de dades automatitzades o no, la titularitat de les quals correspon en exclusiva a Andrea Castañeda Wyszkowski, assumint aquesta totes les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes d’acord amb el que s’estableix en la normativa vigent en protecció de dades. La comunicació entre els usuaris i andreacastaneda.com utilitza un canal segur, i les dades transmeses són xifrats gràcies a protocols a https, per tant, garantim les millors condicions de seguretat perquè la confidencialitat dels usuaris estigui garantida.

ENLLAÇOS EXTERNS

Aquesta web conté enllaços a altres pàgines web. L’Usuari ha de ser conscient que andreacastaneda.com no és responsable de les pràctiques de privadesa d’aquestes altres webs. Recomanem als usuaris que siguin conscients que en utilitzar un d’aquests enllaços estan abandonant aquesta web i que llegeixin les polítiques de privadesa d’aquestes altres webs que recaptin dades personals. La present política de privadesa només s’aplica a les dades personals recaptades a través d’aquesta web.

POLÍTICA DE COMENTARIS

En la secció de blog d’aquesta web es permeten realitzar comentaris per enriquir els continguts i realitzar consultes.
No s’admetran comentaris que no estiguin relacionats amb la temàtica d’aquesta web, que incloguin difamacions, greuges, insults, atacs personals o faltes de respecte en general cap a l’autor o cap a altres membres.
També seran suprimits els comentaris que continguin informació que sigui òbviament enganyosa o falsa, així com els comentaris que continguin informació personal, com, per exemple, domicilis privats o telèfons i que vulnerin la nostra política de protecció de dades.
Es desestimarà, igualment, aquells comentaris creats només amb finalitats promocionals d’una web, persona o col·lectiu i tot el que pugui ser considerat correu brossa en general.
No es permeten comentaris anònims, així com aquells realitzats per una mateixa persona amb diferents sobrenoms. No es consideraran tampoc aquells comentaris que intentin forçar un debat o una presa de postura per un altre usuari.

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT

andreacastaneda.com no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin portar causa de:
-La falta de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament de la web, o dels seus serveis i continguts;
-L’existència de virus, programes maliciosos o lesius en els continguts;
-L’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal;
-La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i llocs a la disposició dels usuaris en el lloc web.
-El prestador no es fa responsable en cap concepte dels danys que poguessin derivar de l’ús il·legal o indegut de la present pàgina web.

RECLAMACIONS

andreacastaneda.com informa que existeixen fulls de reclamació a la disposició d’usuaris i clients.

L’Usuari podrà realitzar reclamacions sol·licitant la seva full de reclamació o remetent un correu electrònic a hola@andreacastaneda.com indicant el seu nom i cognoms, el servei adquirit i exposant els motius de la seva reclamació, adjuntant les següents dades:

El servei/producte:
Adquirit el dia:
Nom de l’usuari:
Domicili de l’usuari:
Data:
Motiu de la reclamació:

PLATAFORMA DE RESOLUCIÓ DE CONFLICTES

Per si pot ser del teu interès, per sotmetre les teves reclamacions pots utilitzar també la plataforma de resolució de litigis que facilita la Comissió Europea i que es troba disponible al següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Amb caràcter general les relacions entre andreacastaneda.com amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta web es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles i als tribunals de Barcelona.

CONTACTE

En cas que qualsevol Usuari tingués algun dubte sobre aquestes Condicions legals o qualsevol comentari sobre el portal www.andreacastaneda.com, per favor dirigeixi’s a hola@andreacastaneda.com.

L’avís legal ha estat actualitzat per última vegada el 25 de maig de 2018.

 

POLÍTICA DE GALETES

La LSSI-CE, obliga a tots els que tenim un blog o una web a advertir a l’usuari de l’existència de galetes, informar sobre elles i requerir-li permís per descarregar-les. Article 22.2 de la Llei 34/2002. “Els prestadors de serveis podran utilitzar dispositius d’emmagatzematge i recuperació de dades en equips terminals dels destinataris, a condició que els mateixos hagin donat el seu consentiment després que se’ls hagi facilitat informació clara i completa sobre la seva utilització, en particular, sobre les finalitats del tractament de les dades, conformement al que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal”. Per la mera visita a la web, els Usuaris no faciliten informació personal alguna ni queden obligats a això. Per a la utilització d’aquest lloc web és necessària la utilització de galetes, amb la finalitat de millorar el Servei prestat per andreacastaneda.com. La informació solament pot ser llegida pel lloc web que ho va enviar a l’equip. Normalment els llocs web utilitzen les galetes per obtenir informació estadística sobre les seves pàgines Web, i analitzar el comportament dels seus usuaris. Aquestes galetes s’instal·len automàticament en l’ordinador emprat pels Usuaris però no emmagatzemen cap tipus d’informació relativa a aquests, perquè és anònima. La informació que andreacastaneda.com emmagatzema en el seu equip mitjançant aquest mecanisme, consisteix únicament en un nombre que identifica a un usuari, a més de preferències com l’idioma de navegació utilitzat, i la data en la qual es va dipositar la galeta. andreacastaneda.com també podrà registrar les seves adreces IP (Internet Protocol) com a identificador de l’ordinador des del qual s’accedeix a la Web, per diagnosticar qualsevol problema amb el nostre servidor, per administrar la nostra pàgina Web i per analitzar les tendències dels Usuaris.

QUÈ SÓN LES COOKIES (GALETES)?

Les galetes constitueixen una eina emprada pels servidors Web per emmagatzemar i recuperar informació sobre els seus visitants. No és més que un fitxer de text que alguns servidors demanen al nostre navegador que escrigui en el nostre disc dur, amb informació sobre el que hem estat fent per les seves pàgines. Posseeixen una data de caducitat, que pot oscil·lar des del temps que duri la sessió fins a una data futura especificada, a partir de la qual deixen de ser operativa.

 LES GALETES QUE UTILITZA AQUESTA WEB

En aquesta web s’utilitzen galetes pròpies i de tercers per aconseguir que tinguis una millor experiència de navegació, puguis compartir contingut en xarxes socials, per mostrar-te anuncis en funció als teus interessos i per obtenir estadístiques d’usuaris. Les galetes empleades en www.andreacastaneda.com s’associen únicament amb un Usuari anònim i el seu ordinador, no proporcionen referències que permetin deduir el nom i cognoms de l’Usuari i no poden llegir dades del seu disc dur ni incloure virus en els seus textos. Així mateix, http://www.andreacastaneda.com no pot llegir les galetes implantades en el disc dur de l’Usuari des d’altres servidors. L’usuari pot lliurement decidir sobre la implantació o no en el seu disc dur de les galetes empleades en http://www.andreacastaneda.com. En aquest sentit, l’usuari pot configurar el seu navegador per acceptar o rebutjar per defecte totes les galetes o per rebre un avís en pantalla de la recepció de cada galeta i decidir en aquest moment la seva implantació o no en el seu disc dur. Per a això li suggerim consultar la secció d’ajuda del seu navegador per saber com canviar la configuració que actualment empra. Encara que l’Usuari configurés el seu navegador per rebutjar totes les galetes o rebutgés expressament les galetes de www.andreacastaneda.com podrà navegar pel Portal amb l’únic inconvenient de no poder gaudir de les funcionalitats del Portal que requereixin la instal·lació d’alguna d’elles. En qualsevol cas, l’Usuari podrà eliminar les galetes implantades en el seu disc dur a qualsevol moment, seguint el procediment establert en la secció d’ajuda del seu navegador i que posteriorment detallarem. Com a usuari, pots rebutjar el tractament de les dades o la informació bloquejant aquestes galetes mitjançant la configuració apropiada del teu navegador. No obstant això, has de saber que, si ho fas, aquest lloc no funcioni adequadament. Segons els termes inclosos en l’article 22.2 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, si continues navegant, estaràs prestant el teu consentiment per a l’ocupació de les galetes que detallo a continuació. Les galetes d’aquesta web ajuden a: • Fer que aquesta web funcioni correctament • Estalviar-li haver d’iniciar sessió cada vegada que visites aquest lloc • Recordar-te els teus ajustos durant i entre les visites • Permetre’t visualitzar vídeos • Millorar la velocitat / seguretat del lloc • Que pugui compartir pàgines amb xarxes socials • Millorar contínuament d’aquest lloc web • Mostrar-te anuncis en funció dels teus hàbits de navegació No utilitzés mai galetes para: • Recollir informació d’identificació personal (sense el teu permís exprés) • Recollir informació sensible (sense el teu permís exprés) • Compartir dades d’identificació personal a tercers.

GALETES DE TERCERS QUE UTILITZEM EN AQUESTA WEB I QUE HAS DE CONÈIXER

Aquesta web, com la majoria de llocs web, inclou funcionalitats proporcionades per tercers. També es posen a prova regularment nous dissenys o serveis de tercers per a recomanacions i informes. Això pot modificar ocasionalment la configuració de galetes i que apareguin galetes no detallades en la present política. És important que sàpigues que són galetes provisionals que no sempre és possible informar i que solament tenen finalitats d’estudi i valoració. En cap cas s’utilitzaran galetes que comprometin la teva privadesa. Entre les galetes de tercers més estables estan: • Les generades per serveis d’anàlisis, concretament, Google Analytics per ajudar al website a analitzar l’ús que fan els Usuaris del lloc web i millorar la usabilitat d’aquest, però en cap cas s’associen a dades que poguessin arribar a identificar a l’usuari. Google Analytics, és un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal de la qual està en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). L’usuari pot consultar aquí el tipus de galetes utilitzades per Google. Galeta de Google+ i Google Maps, segons el que es disposa a la seva pàgina sobre quin tipus de galetes utilitzen. • WordPress: http://www.andreacastaneda.com és usuària de la plataforma de subministrament i allotjament de blogs WordPress, propietat de l’empresa nord-americana Automattic, Inc. A tals efectes, l’ús de tals galetes pels sistemes mai no estan baix control o gestió de la responsable de la web, poden canviar la seva funció a qualsevol moment, i entrar galetes noves. Aquestes galetes tampoc reporten al responsable d’aquest web, beneficio algun. Automattic, Inc., utilitza a més altres galetes amb la finalitat d’ajudar a identificar i rastrejar als visitants dels llocs de WordPress, conèixer l’ús que fan del lloc web d’Automattic, així com les seves preferències d’accés al mateix, tal com es recull a l’apartat “Galetes” de la seva política de privadesa. • Galetes de xarxes socials: Les galetes de xarxes socials poden emmagatzemar-se en el seu navegador mentre navega per www.andreacastaneda.com, per exemple, quan utilitza el botó de compartir continguts de www.andreacastaneda.com en alguna xarxa social. Les empreses que generen aquestes galetes corresponents a les xarxes socials que utilitza aquesta web tenen les seves pròpies polítiques de galetes: Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/ Linkedin: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?_l=es_ES Twitter: https://twitter.com/privacy Pinterest: https://policy.pinterest.com/es/privacy-policy Instagram: https://help.instagram.com/155833707900388 Houzz: https://www.houzz.es/privacyPolicy Les implicacions de privadesa estaran en funció a cada xarxa social i dependran de la configuració de privadesa que ha triat en aquestes xarxes. En cap cas, ni el responsable d’aquesta web ni els anunciants poden obtenir informació personal identificable d’aquestes galetes. Com a responsable d’aquesta web, intento complir amb el màxim rigor l’article 22.2 el de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic referent a les galetes, no obstant això, tenint en compte la forma en la qual funciona Internet i els llocs web, no sempre és possible comptar amb informació actualitzada de les galetes que terceres parts puguin utilitzar a través d’aquest lloc web. Això s’aplica especialment a casos en els quals aquesta pàgina web conté elements integrats: és a dir, textos, documents, imatges o breus pel·lícules que s’emmagatzemen en una altra part, però es mostren en aquest lloc web. En cas que et trobis amb aquest tipus de galetes en aquest lloc web i no estiguin enumerades en la llista següent, et prego que m’ho comuniquis. També pots posar-te en contacte directament amb el tercer per demanar-li informació sobre les galetes que col·loca, la finalitat i la durada de la galeta, i com ha garantit la seva privadesa. A continuació, i segons exigeix l’article 22.2 de la LSSI es detallen les galetes que poden instal·lar-se habitualment durant la navegació per aquest lloc web. • Pll_*language: pròpia de les eines amb què s’ha desenvolupat la web, guarda l’idioma escollit en la navegació. Caduca a l’any des de l’última actualització. • _ga: Cookie de Google Analytics. S’usa per distingir als usuaris. Caduca al cap de 2 anys a partir de la configuració. • _gat_*gtag_UA_113324008_1: Galeta de tercers persistent. Caduca al cap de 10 minuts. • Cookie_*notice_*accepted: funciona per emmagatzemar l’acceptació de la nostra política de cookies. Caduca al cap de 30 dies. • Gid: S’usa per distingir als usuaris. Caduca al cap de 30 dies.

COM PUC GESTIONAR I DESACTIVAR AQUESTES GALETES?

Si ho desitges, pots configurar el teu navegador per ser avisat en pantalla de la recepció de galetes i per impedir la instal·lació de galetes en el teu disc dur. No obstant això, si selecciones aquesta configuració, potser no pots accedir a determinades parts de la Pàgina Web o no pots aprofitar-te d’algun dels nostres serveis. Tret que hagis ajustat la configuració del teu navegador de manera que rebutgi galetes, el nostre sistema produirà galetes quan et connectis al nostre lloc. Per favor, consulta les instruccions i manuals del teu navegador per ampliar aquesta informació. Tingues en compte que hauràs d’adaptar per separat la configuració de cada navegador i equip que utilitzis. Www.andreacastaneda.com posa a la disposició dels usuaris que vulguin impedir la instal·lació de les esmentades galetes, enllaços facilitats a aquest efecte per navegadors l’ús dels quals es considera més estès: Google ChromeInternet ExplorerMozilla FirefoxApple Safari El blog fa ús de galetes per realitzar estadístiques anònimes de visites o amb l’objecte de millorar l’experiència d’ús. El visitant pot decidir si accepta o rebutja les galetes seleccionant la configuració adequada a aquest efecte en el menú d’opcions del seu navegador. Generalment les possibilitats són: • Acceptar totes les galetes, tant del lloc com de tercers. • Acceptar solament galetes del lloc. • Rebutjar totes les galetes. Depenent del navegador es pot també acceptar o rebutjar galetes solament de determinats llocs web, o també programar l’esborrat de galetes en acabar la sessió. Alguns serveis de tercers utilitzats en el blog recapten a més certes dades dels visitants tals com l’adreça IP, navegador, sistema operatiu, etc. – STATCOUNTER: http://www.statcounter.com/privacy.html – ANALYTICS: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html – FEEDBURNER: http://www.google.es/intl/es/policies/privacy/ – ADSENSE: http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/ També s’inclouen diversos “botons” (plugins) que permeten als visitants compartir les publicacions del blog en xarxes socials. Veure per favor les polítiques de privadesa d’aquestes companyies: – FACEBOOK: https://es-es.facebook.com/about/privacy/ – TWITTER: https://twitter.com/privacy – GOOGLE PLUS: http://www.google.es/intl/es/policies/privacy/ Política de Galetes a 25 de maig de 2018.

POLÍTICA DE PRIVADESA

 

Responsable del fitxer: Andrea Castañeda Wyszkowski
La Finalitat; és per a l’enviament del meu contingut gratuït així com puntualment correus amb promocions sobre els meus serveis.
La Legitimació; és gràcies al teu consentiment.
Destinataris: les teves dades es troben allotjats en la meva plataforma d’email màrqueting Mail Chimp, marca registrada de The Rocket Science Group LLC, allotjada a els EUA i subscrita a l’EU-O.S. Privacy Shield Framework i al Swiss-O.S Privacy Shield Framework.
Podràs exercir Els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació o Suprimir les teves dades enviant un correu electrònic a hola@andreacastaneda.com o davant l’Autoritat de Control.

De conformitat amb el que es disposa en el Reglament General (UE) sobre Protecció de Dades, mitjançant l’acceptació de la present Política de Privadesa prestes el teu consentiment informat, exprés, lliure i inequívoc perquè les dades personals que proporcions a través de la pàgina web http://www.andreacastaneda.com (d’ara endavant PÀGINA WEB) siguin inclosos en un fitxer d'”USUARIS WEB I SUBSCRIPTORS” així com “CLIENTS I/O PROVEÏDORS”:

  • Denominació social: Andrea Castañeda Wyszkowski
  • CIF: 24558136R
  • Domicilio social: C/ Quevedo 9, 3º2a (08012) Barcelona
  • Correu electrònic: hola@andreacastaneda.com
  • Activitat social: disseny gràfic i web, blogging.

Tot això degudament inscrit davant l’agència Espanyola de Protecció de Dades i respecte del que Andrea Castañeda Wyszkowski garanteix que s’han aplicat les mesures de seguretat tan organitzatives com tècniques requerides pel RGPD.

La present Política de Privadesa serà vàlida únicament per a les dades de caràcter personal obtingudes a la Pàgina Web, no sent aplicable per a aquella informació recaptada per tercers en altres llocs web, fins i tot si aquestes es troben enllaçades per la Pàgina Web.
Amb això manifest el meu compromís per mantenir i garantir les relacions comercials de forma segura mitjançant la protecció de les dades personals i garantint el dret a la privadesa de cadascun dels usuaris de la meva pàgina web.

QUÈ SÓN LES DADES PERSONALS?

Qualsevol informació relativa a una persona que ens facilita quan visita la meva pàgina lloc web, en aquest cas nomeni, nom d’empresa, telèfon i e-mail, i si contracta algun servei necessitant factura, sol·licitarem a més, domicili complet, nom i cognoms i DNI o CIF.
Addicionalment, quan visites aquesta pàgina web, determinada informació s’emmagatzema automàticament per motius tècnics com l’adreça IP assignada pel seu proveïdor d’accés a Internet.

FINALITAT

Tal com es recull en la normativa, s’informa l’USUARI que, a través dels formularis de contacte, o subscripcions es recapten dades, els quals s’emmagatzemen en un fitxer, amb l’exclusiva finalitat d’enviament de comunicacions electròniques, tals com: butlletins enviats per correu electrònic, noves entrades (posts), ofertes comercials, webinars gratuïts, així com altres comunicacions que Andrea Castañeda Wyszkowski entén interessants per als seus USUARIS. Els camps marcats com d’emplenament obligatori, són imprescindibles per realitzar la finalitat expressada.

Així mateix podrà acomplir mitjançant les dades, als requeriments sol·licitats pels USUARIS.
En definitiva la FINALITAT és la següent:
• La venda de serveis de disseny gràfic/web per a professionals i empreses.
• Subministrament de continguts en el blog
• Gestionar la llista de subscriptors.
• Dirigir la seva xarxa d’afiliats i comerciants així com la gestió de pagaments d’aquests.

Únicament el titular tindrà accés a les seves dades, i en cap concepte, aquestes dades seran cedides, compartits, transferits, ni venuts a cap tercer.

L’acceptació de la política de privadesa, mitjançant el procediment establert de dole opt-*in, s’entendrà amb caràcter general com la prestació de CONSENTIMENT EXPRÉS I INEQUÍVOC de l’USUARI al tractament de les dades de caràcter personal en els termes que s’exposen en aquest document, així com a la transferència internacional de dades que es produeix, exclusivament a causa de la ubicació física de les instal·lacions dels proveïdors de serveis i encarregats del tractament de dades.
En cap cas es realitzarà un ús diferent que la finalitat pels quals han estat recaptats les dades ni molts menys cediré a un tercer aquestes dades.

MENORS D’EDAT

En el supòsit de ser major de 18 anys, podràs registrar-te en aquesta pàgina web sense necessitat del consentiment previ dels teus pares o tutors.
Què ocorre en el cas que siguis menor de 18 anys? En aquest supòsit, serà condició obligatòria el consentiment dels teus pares o tutors perquè puguem tractar les seves dades personals.

Advertiment: Si tens menys de 18 anys i no has obtingut el consentiment dels teus pares, no pots registrar-te a la web pel que procedirem a denegar la seva sol·licitud en cas de tenir constància d’això.

LEGITIMACIÓ

Gràcies al consentiment, podem tractar les teves dades sent requisit obligatori per poder subscriure’t a la pàgina web. Pots retirar el teu consentiment al moment que ho desitgis. Cada mail enviat conté un enllaç on donar-te de baixa.

CATEGORIA DE LES DADES

Les dades recaptades a cap moment són especialment protegits, sinó que es troben categoritzats com a dades identificatives.

TEMPS DE CONSERVACIÓ DE LES DADES

Conservaré les teves dades durant el temps legalment establert o fins que sol·licitis eliminar-los.

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES

Òbviament ets l’únic responsable de la veracitat i exactitud de les dades que em remetis eximint-me de qualsevol tipus de responsabilitat sobre aquest tema.
Com a usuari, has de garantir l’exactitud i autenticitat de les dades personals facilitades havent d’aportar la informació completa i correcta en els diferents formularis de captació de dades.

COMPLIMENT DE LA NORMATIVA D’APLICACIÓ

Andrea Castañeda Wyszkowski compleix amb les directrius del Reglament General sobre Protecció de Dades (RGPD) de la Unió Europea i altra normativa vigent i d’aplicació a cada moment, vetllant per garantir un correcte ús i tractament de les dades personals de l’usuari.

Així mateix, Andrea Castañeda Wyszkowski informa que acompleix a la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic i li sol·licitarà el seu consentiment a l’USUARI per al tractament del seu correu electrònic amb finalitats comercials a cada moment.

En compliment de l’establert en la normativa, l’informem que les dades subministrades, així com aquelles dades derivades de la seva navegació, podran ser emmagatzemats en els fitxers d’Andrea Castañeda Wyszkowski i tractats per a la finalitat d’atendre la seva sol·licitud i el manteniment de la relació que s’estableixi en els formularis que subscrigui.

Addicionalment, l’USUARI consent el tractament de les seves dades amb la finalitat d’informar-los, per qualsevol mitjà, inclòs el correu electrònic, de productes i serveis d’Andrea Castañeda Wyszkowski.

En cas de no autoritzar el tractament de les seves dades amb la finalitat assenyalada anteriorment, l’USUARI podrà exercir el seu dret d’oposició al tractament de les seves dades en els termes i condicions prevists més endavant en l’apartat “Exercici de Drets”.

MESURES DE SEGURETAT

Andrea Castañeda Wyszkowski l’informa que té implantades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les seves dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua i tractament i/o accés no autoritzat, tenint en compte de l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos al fet que estan exposats, ja provinguin de l’acció humana o del mitjà físic o natural. Tot això de conformitat amb el previst en el RGPD.

Així mateix, Andrea Castañeda Wyszkowski ha establert mesures addicionals amb vista a reforçar la confidencialitat i integritat de la informació en la seva organització. Mantenint contínuament la supervisió, control i avaluació dels processos per assegurar el respecte a la privadesa de les dades.

EXERCICI DE DRETS

Aquelles persones físiques que hagin facilitat les seves dades a través d’https://www.andreacastaneda.com, podran dirigir-se al titular de la mateixa amb la finalitat de poder exercitar gratuïtament els seus drets d’accés, rectificació o supressió, limitació i oposició, respecte de les dades incorporades en els seus fitxers.
Per a això hauràs de donar-te de baixa a través de l’enllaç proporcionat en cada e-mail enviat. Qualsevol informació que necessitem emmagatzemar, en virtut d’una obligació legal o contractual, serà bloquejada i només utilitzada per a aquestes finalitats en lloc de ser esborrada.

L’interessat podrà exercitar els seus drets mitjançant comunicació per escrit dirigida a Andrea Castañeda Wyszkowski amb la referència “Protecció de dades”, especificant les seves dades, acreditant la seva identitat i els motius de la seva sol·licitud en la següent adreça:

Andrea Castañeda Wyszkowski
c/ Quevedo 9 3º 2ª,
08012 Barcelona

També podrà exercitar els drets, a través del correu electrònic: hola@andreacastaneda.com.

LINKS O ENLLAÇOS EXTERNS

Com un servei als nostres visitants, el nostre lloc web pot incloure enllaços a altres llocs que no són operats o controlats per la Pàgina Web. Per això http://www.andreacastaneda.com no garanteix, ni es fa responsable de la licitud, fiabilitat, utilitat, veracitat i actualitat dels continguts de tals llocs web o de les seves pràctiques de privadesa. Per favor, abans de proporcionar la seva informació personal a aquests llocs web aliens a aquesta Pàgina web, tingui en compte que les seves pràctiques de privadesa poden diferir de les nostres.

L’únic objecte dels enllaços és proporcionar a l’Usuari la possibilitat d’accedir a aquests enllaços i accedir a aquest contingut. Encara que www.andreacastaneda.com no ofereix ni comercialitza per si ni per mitjà de tercers la informació, continguts i serveis disponibles en els llocs enllaçats, ni aprova, supervisa o controla de cap manera els continguts i serveis i qualsevol material de qualsevol naturalesa existent en aquests.

andreacastaneda.com no es responsabilitza en cap cas dels resultats que puguin derivar-se a l’Usuari per accés a aquests enllaços.

MODIFICACIÓ DE LA POLÍTICA DE PRIVADESA

Andrea Castañeda Wyszkowski es reserva el dret a modificar la seva Política de Privadesa, d’acord al seu propi criteri, motivat per un canvi legislatiu, jurisprudencial o doctrinal de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.
Qualsevol modificació de la Política de Privadesa serà publicada almenys deu dies abans de la seva efectiva aplicació. L’ús de www.andreacastaneda.com després d’aquests canvis, implicarà l’acceptació d’aquests.

RESPONSABLES DEL FITXER I ENCARREGATS DEL TRACTAMENT

La responsable del fitxer de dades és Andrea Castañeda Wyszkowski.
Com a encarregada de tractament aliena al citat responsable, Andrea Castañeda Wyszkowski ha contractat els serveis de Hosting a WEBEMPRESA EUROPA S.L. (Identificat amb la marca comercial Webempresa), domicili social a Madrid, C/ Almagro 11 6° 7a 1 C.P. 28010, pendent inscripció Registro Mercantil de Madrid. Amb C.I.F.: B-65739856. Es pot consultar la política de privadesa i altres aspectes legals d’aquesta companyia al següent enllaç: https://www.webempresa.com/aviso-legal.html.

Els serveis de subscripció per correu electrònic i enviament de butlletins a la companyia  The  Rocket  Science  Group  LLC  (Identificada per la marca comercial “Mailchimp”) podent-se consultar la seva política de privadesa en https://mailchimp.com/legal/privacy/.

Els serveis de facturació es realitzen a través de la plataforma en línia Selfconta, pertanyent a les empreses Bidoq, el domicili fiscal de les quals està situat en Isaac Newton esq. Edmon Halley s/n Edifici 287 11500 – Port de Santa Maria (Cadis). I es pot veure la seva política de privadesa en el següent enllaç: https://mispapeles.es/avisolegal.html.
I Ajuda-T, Un lloc totes les solucions S.L. amb nombre de CIF: B-93011708, inscrita en el Registre Mercantil de Màlaga, Tom 4666, foli 17, inscripció 1º amb fulla DT.-102143 i adreça en Plaça Cristòfol Toral, núm. 1, 2ºB, Antequera, Màlaga, Espanya. Enllaç a política de privadesa: http://www.ayudatpymes.com/avisolegal.html.

SERVEIS OFERTS PER TERCERS EN AQUESTA WEB

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de la meva activitat, www.andreacastaneda.com utilitza els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privadesa:
• Hosting: Webempresa
• Plataforma web: Wordpress
• Plantilla per WordPress: Divi
• Serveis de Missatgeria i enviament de butlletins: Mailchimp
• Plataforma comptable: Selfconta (per a gestió i enviament de factures)
• Privadesa de fonts de rastreig utilitzades en aquest lloc: Google (Analytics)

En www.andreacastaneda.com també s’estudien les preferències dels seus usuaris, les seves característiques demogràfiques, els seus patrons de tràfic, i una altra informació en conjunt per comprendre millor qui constitueixen la nostra audiència i què és el que necessita. El rastreig de les preferències dels nostres usuaris també ens ajuda a mostrar-li els avisos publicitaris més rellevants.

L’usuari i, en general, qualsevol persona física o jurídica, podrà establir un hiperenlaç o dispositiu tècnic d’enllaç (per exemple, enllaços o botons) des del seu lloc web a www.andreacastaneda.com (el “Hiperenlaç”). L’establiment de l’hiperenlaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre www.andreacastaneda.com i el propietari del lloc o de la pàgina web en la qual s’estableixi l’hiperenlaç, ni l’acceptació o aprovació per part de www.andreacastaneda.com dels seus continguts o serveis. En tot cas, www.andreacastaneda.com es reserva el dret de prohibir o inutilitzar a qualsevol moment qualsevol hiperenlaç a la Pàgina Web.

NO DESITGES REBRE INFORMACIÓ D’andreacastaneda.com O DESITGES REVOCAR EL TEU CONSENTIMENT?

De conformitat amb el que es disposa en la Llei 34/20023, d’11 de juny de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic pots oposar-te a l’ús de la seva informació per a finalitats publicitàries, recerques de mercat o desenvolupament d’enquestes de satisfacció a qualsevol moment, així com revocar el teu consentiment a qualsevol moment (sense efecte retroactiu).

Per a això, hauràs d’enviar un correu electrònic a l’adreça andrea@andreacastaneda.com. Si has rebut publicitat per correu electrònic, també podràs oposar-te des d’aquest correu electrònic, punxant a l’enllaç inclòs en el mateix seguint les instruccions que et siguin facilitades.

Per favor, tingues en compte que els nostres sistemes poden requerir un lapse de temps que en cap cas superarà 48 hores perquè la teva oposició o revocació es facin efectives, entenent-se que durant aquest període de temps pots seguir rebent missatges.

En relació amb la gestió de les teves dades associades als perfils socials d’Andrea Castañeda Wyszkowski, l’exercici del dret d’accés, dependrà de la funcionalitat de la xarxa social i les possibilitats d’accés a la informació dels perfils dels usuaris. En relació amb els drets d’accés i rectificació, li recomanem que solament podrà satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control d’Andrea Castañeda Wyszkowski.

A més podrà deixar d’interactuar, seguir o rebre informació dels perfils socials d’Andrea Castañeda Wyszkowski, eliminar els continguts que deixin d’interessar-te o restringir amb qui comparteix les seves connexions, mitjançant els mecanismes estipulats a les diferents xarxes socials.

L’usuari podrà accedir a les polítiques de privadesa de cada Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privadesa. Andrea Castañeda Wyszkowski anima als usuaris a familiaritzar-se amb les condicions d’ús de les diferents xarxes socials abans de començar a usar-les.

Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/

Linkedin: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?_l=es_ES

Twitter: https://twitter.com/privacy

Pinterest: https://policy.pinterest.com/es/privacy-policy

Instagram: https://help.instagram.com/155833707900388

Houzz: https://www.homify.es/terms

SISTEMES DE CAPTURA DE DADES PERSONALS I LA SEVA FINALITAT

1) Formularis de subscripció a continguts: dins de la web existeixen diversos formularis per activar la subscripció gestionada per Mailchimp amb la finalitat d’enviar campanyes de màrqueting per correu electrònic, gestió de subscripcions i enviament de butlletins o notícies.

2) Formulari de comentaris: El blog de la Pàgina web inclou un formulari la finalitat del qual és comentar els articles i donar la seva opinió respectant la llibertat d’expressió. L’usuari podrà publicar comentaris en el post que es publiquin. Les dades personals introduïdes en el formulari per inserir aquests comentaris seran utilitzats exclusivament per moderar-los i publicar-los, recaptant igualment aquestes dades que s’emmagatzemaran en els servidors de Webempresa.

3) Formulari de contacte: Existeix un formulari de contacte (Diagnòstic gratuït) la finalitat del qual és la resposta de consultes, suggeriments o contacte professional. En aquest cas s’utilitzarà l’adreça de correu electrònic per respondre a les mateixes i enviar la informació que l’usuari requereixi a través de la web, aquestes dades s’emmagatzemaran en els servidors de Webempresa i Mailchimp.

4) Galetes: Quan l’usuari es registra o navega en aquesta web, s’emmagatzemen “cookies”, L’usuari pot consultar a qualsevol moment la política de galetes per ampliar informació sobre l’ús de galetes i com desactivar-les.

5) Els usuaris podran donar-se de baixa a qualsevol moment dels serveis prestats per www.andreacastaneda.com des de la mateixa Butlletí a través d’un enllaç a un formulari de cancel·lació.

6) Sistemes de rastreig utilitzades en aquest lloc: Google (Analytics), en www.andreacastaneda.com també s’estudien les preferències dels seus usuaris, les seves característiques demogràfiques, els seus patrons de tràfic, i una altra informació en conjunt per comprendre millor qui constitueixen la seva audiència i què és el que aquesta necessita. El rastreig de les preferències dels nostres usuaris també ens ajuda a mostrar-li els avisos publicitaris més rellevants.

Així mateix, m’agradaria informar-te que per a la captació de subscriptors i clients utilitzo eventualment Facebook Ads o Linkedin Ads, per la qual cosa en generar un anunci, es pot segmentar el públic pel lloc, dades demogràfiques, interessos, etc. pel que les dades obtingudes per aquesta plataforma, estarien subjectes a aquesta política de privadesa des del moment en què l’usuari deixa les seves dades per unir-se al butlletí de la meva comunitat.
No compartiré, vendré, llogaré la teva informació personal amb altres parts. Puc compartir certa informació amb els proveïdors de serveis de tercers autoritzats necessaris per prestar-te alguns serveis.

PLUGINS SOCIALS

A la nostra pàgina web t’oferim enllaços i serveis relacionats amb les diferents xarxes socials (“M’agrada” de Facebook). Si ets membre d’una xarxa social i fas clic sobre el corresponent enllaç, el proveïdor de la xarxa social podrà enllaçar les teves dades de perfil amb la informació i la teva visita a aquesta pàgina web.

Per tant, és convenient informar-te sobre les funcions i polítiques sobre el tractament de dades personals de la respectiva xarxa social, si accedeixes a una de les nostres pàgines web amb algun dels teus perfils en xarxes socials o comparteixes informació a través d’ells.

Pots accedir a tot moment a les polítiques de privadesa de les diferents xarxes socials, així com configurar el teu perfil per garantir la seva privadesa. Us animem a familiaritzar-se amb les condicions d’ús d’aquestes xarxes socials abans de començar a usar-les:

Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/

Linkedin: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?_l=es_ES

Twitter: https://twitter.com/privacy

Pinterest: https://policy.pinterest.com/es/privacy-policy

Instagram: https://help.instagram.com/155833707900388

Houzz: https://www.houzz.es/privacyPolicy

Homify: https://www.homify.es/privacy

ACCEPTACIÓ, CONSENTIMENT I REVOCABILITAT

L’Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part d’Andrea Castañeda Wyszkowski en la forma i per a les finalitats indicades en l’avís legal. Com bé saps i li hem comunicat al llarg de les presents polítiques de privadesa, a qualsevol moment podrà revocar les seves dades, però sempre sense caràcter retroactiu.

CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVADESA

Andrea Castañeda Wyszkowski es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En dites suposades, el Prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

En compliment del Capítol II de la llei 34/2002, LSSICE, l’informem que la present pàgina web i Blog són propietat d’Andrea Castañeda Wyszkowski domiciliada en carrer Quevedo 9, 3° 2a (08012) Barcelona i amb NIF 24558136R, amb correu hola@andreacastaneda.com.

Política de Privadesa a 25 de maig 2018.

andreacastaneda.com t’agraeix el temps dedicat a llegir aquest Avís Legal, Política de Galetes i Política de Privadesa.