Disseny gràfic
per a emprenedors i botigues
que volen vendre més.

Hola! Sóc Andrea Castañeda, dissenyadora gràfica freelance especialitzada en identitat visual i branding del sector retail.
Ajudo a emprenedors i botigues amb la comunicació de la seva imatge de marca.
D’aquesta forma transmeten a través del disseny gràfic, els valors que volen comunicar, promocionen els seus productes i serveis, aconsegueixen més clients i augmenten les seves vendes.​

Mira alguns dels dissenys que he realitzat.

l

Disseny gràfic

L’estil de totes les peces gràfiques que envies als teus clients i potencials compradors pot ajudar-te a tenir una millor imatge d’empresa i augmentar les teves vendes.

Un logotip original, un catàleg ben dissenyat, cartells clars i cridaners a la teva botiga o anuncis per a mitjans gràfics o per enviar per correu electrònic.

Aconsegueix una identitat visual amb dissenys únics que arribin de forma efectiva als teus possibles compradors.

Diferencia’t de la teva competència a través del disseny de la teva marca.

 

?

Com puc ajudar-te?

T’ofereixo una anàlisi de la imatge del teu negoci i un diagnòstic personalitzat totalment gratuït per ajustar l’estil gràfic de la teva marca al perfil dels teus clients.

Que coneguin la qualitat dels productes que embenis o els serveis que ofereixes, és essencial per a captar més clients i afermar la teva identitat corporativa.

Presentar-te amb una imatge més professional t’ajudarà a generar confiança en el teu públic objectiu, i augmentar les teves vendes.

Amb aquests pacs de disseny gràfic pots marcar la diferència.

Demana una sessió de diagnòstic gratuït.

Què és?

Una xerrada en línia de 20 minuts.
Perquè comentem els aspectes del teu negoci que vulguis millorar i veure com puc ajudar-te a través dels meus serveis de disseny gràfic.

Com funciona?
Llegir més…

Mi valoracion de Andrea es sobresaliente en todos los procesos que intervienen, desde el encargo al trabajo final. Profesional de trato cercano. Muy buena experiencia y un resultado optimo. Gracias Andrea.

Cristian Gabarro Griso
Torres - Friman - Griso
Real Estate Investments

Muchas gracias!!! Estamos encantados con el resultado. Era justo lo que queríamos y más rápido de lo que pensábamos. Nos encanta!!!!

Cris Mari
Es Vedrà Cleaning

Me and Andrea have been in touch at regular intervals while she worked on Supreme Floors. Andrea has always been very courteous, prompt, helpful and professional in the contacts we had. My both thumbs up!

Tess Sjödin
Marknadskoordinator på Bergo Flooring AB

 

Muy eficiente, rápida y servicial!! Volveré a colaborar con ella seguro 🙂 

Verónica Doval
SM Madrid

Comencem un projecte?

Pots escriure a hola@andreacastaneda.com o emplenar el següent formulari:

Consentiment