SOBRE MI

“El disseny no és una cosa que fas, és un estil de vida”.

Alan Fletcher

Andrea Castañeda Wyszkowski

Dissenyadora gràfica especialitzada en imatge de marca de botigues i emprenedors.

Vaig estudiar disseny gràfic a la Universitat de Buenos Aires. I des de llavors, he realitzat cursos, postgraus i màsters en disseny multimèdia, fotografia, màrqueting digital, gestió de projectes multimèdia, analítica web, etc.

Cada dia hi ha noves eines i nous recursos, per la qual cosa crec que la formació és la millor manera d’estar actualitzat.
Tinc àmplia experiència treballant com a dissenyadora gràfica freelance, dissenyant logotips, targetes de visita, cartells, o anuncisI he ajudat moltes empreses a millorar la qualitat de la seva imatge gràfica.

També he estat en empreses de màrqueting, on vaig adquirir molta experiència sobre l’anàlisi de dades de resposta dels clients.
Així que he ajuntat els meus coneixements i experiència en disseny gràfic i màrqueting, amb el meu interès per la identitat visual de botigues i emprenedors, per ajudar els meus clients a millorar la seva imatge de marca, atreure més clients i augmentar les seves vendes.

 

Coneixements:

  • Disseny gràfic 98% 98%
  • Branding 97% 97%
  • Disseny editorial 95% 95%
  • Indesign 95% 95%
  • Illustrator 95% 95%
  • Photoshop 97% 97%

Metodologia de treball

Encantada de conèixer-te

El primer pas és fer una reunió, presencial o via Skype. Per conèixer-nos i perquè m’expliquis la teva idea. Et faré diverses preguntes per definir el teu estil gràfic, i poder oferir-te el que necessites per millorar la imatge del teu negoci.

Estàs d'acord?

T’enviaré un pressupost detallat que inclou les condicions de treball del disseny i les característiques del projecte. Si et sembla bé i ho acceptes, començarem a treballar junts. Hauràs de realitzar un primer pagament del 50% a la bestreta.

Dissenyant

Arribats a aquest punt, em poso mans a l’obra. El primer pas és investigar i reunir tota la informació necessària sobre el projecte de disseny. I començar a fer els esbossos de les idees que sorgeixin fins a tenir les propostes acordades.

Tu tries

Sempre comptant amb la teva opinió durant tot el procés, seguiré ajustant els dissenys fins a arribar a la proposta final. Un disseny que reflecteixi el teu estil i amb el qual et sentis còmode.
El disseny gràfic comunicarà els valors de la teva marca als teus clients.

Arxius finals

Un cop triat el disseny final, acabaré d’ajustar els detalls tècnics per lliurar-te els arxius finals. Si és un projecte en paper, els PDF a punt per a la impremta. Si es publicarà en la teva web, t’enviaré els arxius optimitzats. I llavors sí, pagues el 50% restant i jo t’envio els arxius.

Per què treballar amb mi?

Escolto les teves necessitats i idees i t’ajudo a comunicar-te a través del disseny gràfic amb el teu públic objectiuEt brindo solucions totalment personalitzades (no treball amb plantilles) i compleixo amb els terminis de lliurament.
Obtindràs un disseny únic, que t’agradi i amb el qual et sentis còmode, que reflecteixi totes les qualitats dels productes que embenis i que enamori als teus clients.

T'agraden els meus dissenys?

Compta’m el teu projecte. T’ajudaré a posar-lo en marxa.

hola@andreacastaneda.com