Gaudeix de la tranquil·litat de l’assessoria en imatge de marca, però sense la part tècnica i complicada

 

Per a dissenyar un logotip, a més de coneixements de disseny gràfic cal saber un munt de qüestions tècniques: paletes de colors, resolució d’imatges, formats d’arxiu, grandàries òptimes per a cada cas… i saber manejar els programes adequats per a poder plasmar en una imatge la idea que tens al cap: Illustrator, Photoshop, Indesign.

La setmana passada vaig llegir un article que al principi no em va cridar molt l’atenció, però a mesura que anava llegint se’m posaven els pèls de punta.
Segons les estadístiques, el 71% d’empreses noves no superen els primers 5 anys de vida a Espanya. I només el 90% de startups no arriben al tercer any de vida.
I la imatge que projecten als seus clients és fonamental per a posicionar-se en el mercat i superar aquest termini de temps amb èxit.

En comunicar un missatge clar i efectiu, els teus clients t’identifiquen i et recorden. I quan han de decidir a qui comprar un producte o un servei trien l’empresa que els va transmetre el missatge adequat, la que els ve al capdavant i recorden, les que els va donar confiança.

 

Diseñadora gráfica

Sóc Andrea Castañeda, dissenyadora gràfica especialitzada en imatge de marca.

Ajudo emprenedors i a empreses a comunicar-se gràficament amb els seus potencials clients, a posicionar-se en el mercat i a generar confiança.

Perquè puguin diferenciar-se de la seva competència, fidelitzar als seus clients i augmentar les seves vendes.

Consentiment*

Clients encantats

Mi experiencia de trabajo con Andrea fue excelente. Cumplimento en tiempo y forma de cada una de las etapas descriptas al momento de comenzar con el trabajo. Estoy muy conforme con el resultado final obtenido porque el logo representa en una imagen, mis ideas y valores. Gracias Andrea!

Belén Picchiquini
Picchiquini & Asociados

Qué decir de Andrea !!!. Es una gran profesional que realiza los trabajos con muchísima calidad y en un tiempo muy corto. Sabe lo que hace y transmite sus expertas ideas plasmándolas en los trabajos a realizar. Gracias por todo, Andrea. Seguimos en contacto.

Agustí Arráez
Paigum

Excelente trabajo, entrega a tiempo y muy buena comunicación durante todo el proceso. El resultado ha sido inmejorable. Volveré a colaborar con Andrea en el futuro. 100% recomendable.

Víctor Martín Formenti
Digital Marketing Consulting

Mi valoracion de Andrea es sobresaliente en todos los procesos que intervienen, desde el encargo al trabajo final. Profesional de trato cercano. Muy buena experiencia y un resultado óptimo. Gracias Andrea.

Cristian Gabarro Griso
Torres - Friman - Griso
Real Estate Investments

Muchas gracias!!! Estamos encantados con el resultado. Era justo lo que queríamos y más rápido de lo que pensábamos. Nos encanta!!!! El logo realmente nos representa, y los flyers han tenido un éxito tremendo!

Cris Mari
Es Vedrà Cleaning

Me and Andrea have been in touch at regular intervals. Andrea has always been very courteous, prompt, helpful and professional in the contacts we had. My both thumbs up!

Tess Sjödin
Marknadskoordinator på Bergo Flooring AB

 

Muy eficiente, rápida y servicial!! Volveré a colaborar con ella seguro 🙂 

Verónica Doval
SM Madrid

Consentiment*