DISSENYADORA GRÀFICA

per a negocis que volen vendre més

Hola!

Sóc Andrea Castañeda, dissenyadora gràfica freelance especialitzada en disseny de marca i branding.

Ajudo empreses i emprenedors a tenir una identitat visual que comuniqui tots els seus valors, els diferenciï de la seva competència i que enamori als seus clients.

D’aquesta forma, a través del disseny gràfic, generen confiança, promocionen els seus productes i serveis i augmenten les seves vendes.

Disseny de marca

VER MÁS

Bàners responsive

VER MÁS

Disseny de logo

VER MÁS

Logo i targeta

VER MÁS

Disseny de cartells

VER MÁS

Logo i full de mà

VER MÁS

Disseny de fullet

VER MÁS

Disseny de marca

VER MÁS

Logo i targeta

VER MÁS

Bàners web

VER MÁS

Disseny de logo

VER MÁS

Anuncis

VER MÁS

Disseny editorial

VER MÁS

Fulls de mà

VER MÁS

Disseny de full de mà

VER MÁS

Gestió web

VER MÁS

Si valores la importància de tenir una bona imatge de marca, i estàs en alguna d’aquestes situacions, jo puc ajudar-te!

  • Has estat buscant un dissenyador gràfic freelance en qui puguis confiar i que s’involucri en el teu projecte, però t’has trobat amb portals i milers de webs i ja no saps on buscar.
  • Tens un gran projecte entre mans, però necessites un logotip que comuniqui tots els valors de la teva empresa i que atregui els teus clients potencials. Però no tens temps, ni maneges les eines adequades per a fer-ho.
  • El teu logotip ha quedat una mica antiquat i necessites donar-li un nou aire a la teva marca que atregui nous clients. Però saps que els logotips, fullets i cartells gratis del tipus “fes-lo tu mateix” no et donaran els resultats que esperes i que necessites per al teu negoci.
  • Ets un emprenedor, i saps que has de comunicar una imatge que t’ajudi a sostenir el teu projecte. Un logotip, papereria comercial, targetes…no saps per on començar!
  • Vols promocionar els teus productes o serveis amb un fullet atractiu i amb un cartell a la teva botiga, però vols un acabat professional i de qualitat.

 

Demana una sessió de auditoria gratuïta

Què és?

Una xerrada en línia de 20 minuts.
Perquè comentem els aspectes del teu negoci que vulguis millorar i veure com puc ajudar-te a través dels meus serveis de disseny gràfic.

Com funciona?
Llegir més…

Feix arribat al lloc indicat! Jo puc ajudar-te al fet que la teva imatge de marca enlairi de la teva competència i triomfis amb el teu negoci.

Els meus dissenys t’ajudaran a:

  • Connectar amb el teu públic a través de la teva imatge de marca.
  • Atreure més clients i augmentar les teves vendes.
  • Generar confiança promocionant els teus productes i serveis amb una imatge professional.
  • Diferenciar-te de la teva competència.

 

Clients encantats:

Mi experiencia de trabajo con Andrea fue excelente. Cumplimento en tiempo y forma de cada una de las etapas descriptas al momento de comenzar con el trabajo. Estoy muy conforme con el resultado final obtenido porque el logo representa en una imagen, mis ideas y valores. Gracias Andrea!

Belén Picchiquini
Picchiquini & Asociados

Qué decir de Andrea !!!. Es una gran profesional que realiza los trabajos con muchísima calidad y en un tiempo muy corto. Sabe lo que hace y transmite sus expertas ideas plasmándolas en los trabajos a realizar. Gracias por todo, Andrea. Seguimos en contacto.

Agustí Arráez
Paigum

Excelente trabajo, entrega a tiempo y muy buena comunicación durante todo el proceso. El resultado ha sido inmejorable. Volveré a colaborar con Andrea en el futuro. 100% recomendable.

Víctor Martín Formenti
Digital Marketing Consulting

Mi valoracion de Andrea es sobresaliente en todos los procesos que intervienen, desde el encargo al trabajo final. Profesional de trato cercano. Muy buena experiencia y un resultado óptimo. Gracias Andrea.

Cristian Gabarro Griso
Torres - Friman - Griso
Real Estate Investments

Muchas gracias!!! Estamos encantados con el resultado. Era justo lo que queríamos y más rápido de lo que pensábamos. Nos encanta!!!! El logo realmente nos representa, y los flyers han tenido un éxito tremendo!

Cris Mari
Es Vedrà Cleaning

Me and Andrea have been in touch at regular intervals. Andrea has always been very courteous, prompt, helpful and professional in the contacts we had. My both thumbs up!

Tess Sjödin
Marknadskoordinator på Bergo Flooring AB

 

Muy eficiente, rápida y servicial!! Volveré a colaborar con ella seguro 🙂 

Verónica Doval
SM Madrid

Necessites un dissenyador gràfic freelance?

Fes que el teu negoci tingui per fi la imatge de marca que cerques, que atregui els teus clients i que augmenti les teves vendes.

Pots escriure a hola@andreacastaneda.com o emplenar el següent formulari:

Consentiment*

*Camp obligatori