DISSENYADORA GRÀFICA

La teva dissenyadora freelance

El teu negoci és el teu projecte personal, has treballat molt per a arribar fins aquí, i vols continuar creixent. O pot ser que estiguis començant, i saps que has de donar-te a conèixer i posicionar-te en el mercat. O que la teva empresa porti ja temps, però necessita renovar la seva imatge per a continuar collint èxits.
Jo puc ajudar-te a comunicar totes les qualitats dels teus productes i serveis a través del disseny gràfic i a diferenciar-te de la teva competència.
El meu nom és Andrea Castañeda i tinc més de deu anys d’experiència treballant com a dissenyadora gràfica, dissenyant logotips, targetes de visita, fullets, cartells o anuncis. I he ajudat moltes empreses a millorar la qualitat de la seva imatge, atreure més clients i augmentar les seves vendes. Crec projectes de disseny gràfic que obtenen resultats.

Coneixements:

  • Disseny gràfic 100% 100%
  • Disseny de Logos 100% 100%
  • Disseny editorial 95% 95%
  • Indesign 95% 95%
  • Illustrator 95% 95%
  • Photoshop 97% 97%

Metodologia de treball

Coneixent el teu projecte

El primer pas és fer una reunió, presencial o via Skype. Per conèixer-nos i perquè m’expliquis la teva idea. Et faré diverses preguntes per definir el teu estil gràfic, i poder oferir-te el que necessites per millorar la imatge del teu negoci.

Pressupost transparent

T’enviaré un pressupost detallat que inclou les condicions de treball del disseny i les característiques del projecte. Si et sembla bé i ho acceptes, començarem a treballar junts. Hauràs de realitzar un primer pagament del 50% a la bestreta.

Dissenyant

Arribats a aquest punt, em poso mans a l’obra. El primer pas és investigar i reunir tota la informació necessària sobre el projecte de disseny. I començar a fer els esbossos de les idees que sorgeixin fins a tenir les propostes acordades.

El teu logotip

Sempre comptant amb la teva opinió durant tot el procés, seguiré ajustant els dissenys fins a arribar a la proposta final. Un disseny que reflecteixi el teu estil i amb el qual et sentis còmode.
El disseny gràfic comunicarà els valors de la teva marca als teus clients.

Arxius finals

Un cop triat el disseny final, acabaré d’ajustar els detalls tècnics per lliurar-te els arxius finals. Si és un projecte en paper, els PDF a punt per a la impremta. Si es publicarà en la teva web, t’enviaré els arxius optimitzats. I llavors sí, pagues el 50% restant i jo t’envio els arxius.

Per què treballar amb mi?

Tinc més de deu anys d’experiència com a dissenyadora gràfica, el disseny és la meva passió.
Cuido tots els detalls, i m’implico en els projectes com si fossin propis.
M’agrada estar en contacte per a informar dels progressos i responc sempre ràpidament.
Conec la importància dels terminis, així que sempre lliuro a temps.
Una vegada acabat el projecte, continuo disponible per a qualsevol dubte o consulta.

Clients encantats:

Mi experiencia de trabajo con Andrea fue excelente. Cumplimento en tiempo y forma de cada una de las etapas descriptas al momento de comenzar con el trabajo. Estoy muy conforme con el resultado final obtenido porque el logo representa en una imagen, mis ideas y valores. Gracias Andrea!

Belén Picchiquini
Picchiquini & Asociados

Qué decir de Andrea !!!. Es una gran profesional que realiza los trabajos con muchísima calidad y en un tiempo muy corto. Sabe lo que hace y transmite sus expertas ideas plasmándolas en los trabajos a realizar. Gracias por todo, Andrea. Seguimos en contacto.

Agustí Arráez
Paigum

Excelente trabajo, entrega a tiempo y muy buena comunicación durante todo el proceso. El resultado ha sido inmejorable. Volveré a colaborar con Andrea en el futuro. 100% recomendable.

Víctor Martín Formenti
Digital Marketing Consulting

Mi valoracion de Andrea es sobresaliente en todos los procesos que intervienen, desde el encargo al trabajo final. Profesional de trato cercano. Muy buena experiencia y un resultado óptimo. Gracias Andrea.

Cristian Gabarro Griso
Torres - Friman - Griso
Real Estate Investments

Muchas gracias!!! Estamos encantados con el resultado. Era justo lo que queríamos y más rápido de lo que pensábamos. Nos encanta!!!! El logo realmente nos representa, y los flyers han tenido un éxito tremendo!

Cris Mari
Es Vedrà Cleaning

Me and Andrea have been in touch at regular intervals. Andrea has always been very courteous, prompt, helpful and professional in the contacts we had. My both thumbs up!

Tess Sjödin
Marknadskoordinator på Bergo Flooring AB

 

Muy eficiente, rápida y servicial!! Volveré a colaborar con ella seguro 🙂 

Verónica Doval
SM Madrid

Necessites un dissenyador gràfic freelance?

Fes que el teu negoci tingui per fi la imatge de marca que cerques, que atregui els teus clients i que augmenti les teves vendes. Pots escriure a hola@andreacastaneda.com o sol·licitar una sessió de diagnòstic gratuït.