Disseny de cartells per a firas

Cartells per a fira de gimnasos

Disseny d’un sistema de panells per un estand de Gym Factory. Un esdeveniment que es realitza a Madrid, on es presenten productes i serveis per a gimnasos i centres de fitness.

S’intenta cridar l’atenció a través de grans fotografies. Aquestes imatges d’alt impacte, al mateix temps que capten l’interès, comuniquen els diversos usos dels sòls que s’estan promocionant.

Cada panell, de 2 metres d’ample per 2,40 metres d’alt, maneja una diferent gamma de colors. Però simultàniament tots es reconeixen dins del mateix sistema gràfic.

També es va dissenyar un fullet per repartir entre el públic assistent. Aquest s’integra visualment amb la gràfica del estand.

D’aquesta forma es reforça la imatge tant de l’empresa, com del producte.

Veure el fullet

Cartells per a fira de tallers mecànics

Disseny d’un sistema de cartells de 2,40 x 2 metres per un estand de Motortec. Una fira on es presenten les últimes novetats quant a maquinària i serveis per a tallers mecànics.

El producte a promocionar eren les llosetes de vinil d’ús industrial. Pel que es va dissenyar una distribució de sòl que mostrava les diverses opcions que aquestes llosetes brinden. Incloent també la impressió de logotips o pictogrames.

En ser un públic amb un perfil més tècnic, es mostra tota la informació específica que aquest tipus de públic requereix. Per això s’intercalen panells amb imatges d’alt impacte, amb uns altres que contenen més quantitat d’informació referent a cada producte.

També es van dissenyar fullets per repartir entre el públic assistent, que si bé tenien un estil propi, s’integraven perfectament amb l’estil gràfic del estand.

Veure els fullets

Comencem un projecte?

Explica’m la teva idea. Escriu a:

hola@andreacastaneda.com,

o sol·licita una sessió de diagnòstic gratuït.